Korthout voor een leven lang

Het kersverse Meubelmakerij Korthout maakt graag meubels. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom hanteert Meubelmakerij Korthout het principe van wederkerigheid naar de natuur: voor elk meubel plant ik een nieuwe boom. Daar betaalt u als klant niets extra’s voor, maar u draagt er met de aankoop van uw meubel wel aan bij! Win-win dus, voor u én de natuur. En voor Meubelmakerij Korthout natuurlijk, want zo blijven er ook in de toekomst genoeg bomen om duurzame meubels van te maken.

 

Via de Arbor Day Foundation geeft Meubelmakerij Korthout invulling aan de ambitie om duurzaam te ondernemen. Deze Amerikaanse stichting – het meeste hout, zoals noten, eiken en kersen, komt uit Amerika – zet zich in om bossen te onderhouden met de aanplant van inheemse bomen. Samen ‘we inspire people to plant nature, and celebrate trees’.

 

 

Meubelmakerij Korthout is daarnaast een eenmanszaak die middenin de maatschappij staat. Betrokken bij en begaan met wat er leeft. Daarom doet Meubelmakerij Korthout meer dan meubelmaken alleen. Zo draagt het bedrijf bij aan goede doelen, zoals Stichting Alpe d’HuZes, een stichting die zich sportief inzet voor de strijd tegen kanker.

Welcome , today is dinsdag, 18 juni 2024